Particulier

Ben jij particulier en wil je meer weten over de diensten die Moedig! aanbiedt? Overweeg jij om je te laten coachen, of wil je in therapie?

Leuk dat je je hierin verdiept. Er is gekozen om de meest voorkomende vragen die Moedig! krijgt hier te beantwoorden. Zit jouw vraag hier niet bij? Aarzel dan geen moment om de vraag aan Moedig! te stellen.

Moedig! biedt particulieren integratieve coaching, integratieve therapie en partnerrelatie therapie aan.

Je kunt ook bij Moedig! terecht wanneer je zelf de kosten dient te betalen. Particulieren krijgen een aangepast tarief. Maar mocht je zelf de keuze voor Moedig! gemaakt hebben, en heeft jouw werkgever aangegeven de kosten te willen overnemen? Dan is dit geen enkel probleem. Onderaan de vragenlijst vind je een overzicht van de prijzen.

Integratieve therapie is een vorm van kortdurende psychotherapie waarbij alle voorkomende (bewezen effectieve) vormen van psychotherapie kunnen worden ingezet om de cliënt te behandelen en zijn doelen te behalen. Minimaal 5 en maximaal 15 sessies liggen vaak maar aan jouw gewenste verandering ten grondslag. Integratieve therapie biedt een unieke maatwerkoplossing voor veel problemen waar mensen in de huidige maatschappij met zichzelf tegenaan lopen. Burn-out, (chronische) onzekerheid, faalangst, perfectionisme, stemmingswisselingen, trauma- en/of rouwverwerking en niet te vergeten relatieproblemen.

Klik hier voor het maken van een afspraak. Ben je particulier en woon jij (jullie) in de buurt van Elst (Gld)? Dan kun je op korte termijn terecht.

Moedig! heeft gelukkig geen wachtlijst. Dit kan omdat integratieve therapie een kortdurende therapie is.

Moedig! behandelt zelf alleen volwassenen (individuele alsook relatie-therapie) en werkt nauw samen met kindertherapeuten.

Ja, mits je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen. Check zelf vooraf of jouw verzekering deze vorm van therapie (gedeeltelijk) wil vergoeden.

Ga eens bij jezelf na: wat weerhoudt je nou werkelijk? En weet; je bent niet de enige die een drempel ervaart om te komen. Dus dat is in ieder geval al heel normaal. Weet ook dat je, na de intake, altijd nog kunt beslissen of Moedig! iets voor jou is. Het is al Moedig! dat je hier kijkt!

Omdat ik hier zal aangeven op welke klachten integratieve therapie niet van toepassing is: voor mensen met een chronische depressie, persoonlijkheidsstoornissen, alsook mensen met een ernstige (middelen)verslaving is integratieve therapie niet de aangewezen therapievorm. Tevens zal de therapeut van Moedig! direct na de intake aangeven of jouw klachten behandelt kunnen worden met interactieve therapie.

Dat weten we pas wanneer we gaan onderzoeken wat wel en wat niet gewerkt heeft bij de vorige therapeut. In die zin kan de vorige therapie zeer zinvol zijn geweest; je weet in ieder geval wat er niet werkt.

Intake en vervolgsessies van 1 uur kosten € 90,- per uur. Een sessie van 1,5 uur relatietherapie kost € 130,- Aan het einde van iedere sessie kun je per pin betalen. Per pintransactie krijg je een betalingsbewijs mee. Per maand ontvang je een verzamelfactuur die je kunt indienen bij de verzekering. Dit laatste is het geval voor individuele integratieve therapie.

Jazeker, op deze site en ook op onze Facebookpagina. Tevens is er een blog waarin met regelmaat onze coaches en therapeuten verhalen vertellen over wat zij meemaken.

Iedereen is welkom bij Moedig! Moedig! helpt graag mensen die ernstig ziek zijn en kampen met een (chronische) (levensbedreigende) aandoening. Hierin kan Moedig! iets extra’s bieden.